Voedsel: ervaar het leven van eigen land

Een moestuin, fruitboomgaard en geredde legkippen. Dat is een eerste stap naar leven van eigen land. Wil jij dat ook ervaren? Kom bij ons eten, overnachten of volg workshops over bijv. moestuinieren, kruid of onkruid, wecken en jam maken.

 

Eten van het landSAMSUNG
In ons tuinrestaurant wordt vrijwel alleen maar (onbespoten) voedsel uit eigen tuin geserveerd. Het menu is afhankelijk van wat er in de tuin te vinden is. Een (h)eerlijk driegangenmenu (inclusief een gratis glas wijn, onbeperkt fruit- & kruidwater en kruidenthee) kost 25 euro per persoon. Kijk in de agenda wanneer het tuinrestaurant geopend is.

 

Vriend(inn)enweekend
Kom met maximaal 4 vriend(inn)en ervaren hoe het is om van het land te leven. Logeer in ons gastenverblijf, proef een eten-van-het-landmenu, bak je eigen broodjes op een kampvuur, volg een moestuinworkshop, bereid zelf een maaltijd uit de tuin en/of maak je eigen jam. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden om te wandelen of fietsen op de Veluwe en/of bezienswaardigheden te bezoeken (facultatief). Geniet van een gezellig, leerzaam en lekker weekend. Prijs: vanaf 150 euro per persoon (incl. 2 overnachtingen in ons gastenverblijf, 2x diner/ontbijt/lunch en drinken). Informeer naar de mogelijkheden bij maaike@zelfdenkendoen.nl.

 

 Workshop kruid of onkruidWorkshops
Wij organiseren verschillende soorten workshops van zelf maaltijden uit de tuin bereiden, moestuinieren, kruidenboter of kruidensoep maken tot wecken en jam maken. Vanaf 15 euro per persoon. Informeer naar de mogelijkheden bij maaike@zelfdenkendoen.nl of kijk in de agenda.

 

 

Bed&Breakfast het Kippenhok
Lekker genieten van de prachtige Veluwe? Kom dan logeren in onze Bed&Breakfast. Je logeert in ons gastenverblijf met uitzicht op de tuin en eigen terras en ingang. Je hebt de beschikking over een 2-persoonsbed op de vide, 2 1-persoonsbedden, een kitchenette met koelkast, kookplaat, magnetron/oven/grill, wc, douche en gratis WiFi. Er is onbeperkt koffie en thee aanwezig. ’s Morgens is er een uitgebreid (biologisch en plantaardig) ontbijt met allerlei (onbespoten) ingrediënten uit eigen tuin zoals fruit en kruidenthee. Incl. beddengoed, handdoeken, BTW maar exclusief toeristenbelasting. Extra’s: voor € 15,– p.p. kunt u bij ons aanschuiven voor een driegangenmaaltijd met producten uit eigen tuin en voor € 7,50 p.p. kunt u ingrediënten voor een lunchpakket meekrijgen. Voor € 20,– p.p. volgt u een leuke en interessante workshop. Voor meer informatie, klik hier.

 Terug naar de homepage