Bed & breakfast het Kippenhok

Voor wandelaars en fietsers is het goed toeven in Beekbergen. In de prachtige omgeving, midden op de Veluwe, vindt u vele kilometers wandelpaden en fietspaden. Als u er eens een paar dagen op uit wilt, dan bent u van harte welkom in ons gastenverblijf. Het gastenverblijf vindt u in een bijgebouw op ons erf, op enige afstand van het woonhuis. U heeft dus tijdens uw verblijf voldoende privacy. Het is gelegen aan de rand van Beekbergen, met aan de achterkant vrij uitzicht over de prachtige enk. Op loopafstand vindt u winkels waaronder een supermarkt, bakker, drogist, wereldwinkel en restaurants.

Wij proberen duurzaam te leven met groenten en fruit uit eigen moestuin en fruitboomgaard, eieren van onze geredde legkippen, plantaardig voedsel en wekken stroom op met zonnepanelen. Graag laten we u hiermee kennismaken met een rondleiding, maaltijd uit eigen tuin of een workshop.

20190401_121400 20190401_120805(1) 20190401_120725

 

 

Het gastenverblijf

Het gastenverblijf is eenvoudig maar gezellig ingericht, waar u met maximaal 4 personen kunt verblijven. Het bestaat uit een vide bereikbaar met een ladder (met een tweepersoonsbed), een woonkamer (met twee 1-persoonsslaapbanken en een eethoek), een keukentje (met kookplaat, koelkast, keukengerei, pannen, waterkoker en koffiezetapparaat), douche en toilet. U heeft uw eigen ingang. Verder heeft het een eigen terras op het zuiden, waar u met goed weer heerlijk kunt zitten. Er zijn boeken, tijdschriften, spellen en toeristische informatie aanwezig. Er mag niet gerookt worden in de bed&breakfast.

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

De bedden zijn opgemaakt als u komt. Handdoeken en theedoeken zijn aanwezig. Tijdens uw verblijf kunt u gratis onbeperkt koffie en thee zetten. Wij hebben geen tv, maar u kunt wel gebruikmaken van WiFi. Er wordt een plantaardig, biologisch ontbijt geserveerd (eventueel met eitjes van de geredde legkippen, indien voorradig).

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

 

Over de omgeving

In en rondom Beekbergen is het prachtig wandelen en fietsen. Twee lange afstandswandelroutes, het Marskramerpad en het Maarten van Rossumpad, lopen vlak langs ons huis. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk. Het Kippenhok ligt tussen fietsknooppunt 82 en 83 in. U kunt bij ons verschillende fiets- en wandelkaarten lenen.
Er zijn vele musea in de buurt, zoals het Kröller-Müller Museum (http://www.kmm.nl), de papierfabriek de Middelste Molen (http://www.demiddelstemolen.nl), Collectie ’40-’45 (www.collectie4045.nl) en een A-Fordmuseum (www.tullekensmolen.com). Ook Paleis het Loo en de Apenheul liggen op fietsafstand. Wie van stoomtreinen houdt, kan terecht bij de Veluwse Stoom Maatschappij (http://www.stoomtrein.org) en ook bewonderaars van watermolens kunnen hun hart ophalen (bijvoorbeeld bij de Ruitersmolen) en tevens de hoogste watervallen van Nederland bekijken (Loenense watervallen). Natuurpark het Beekbergerwoud, Nationale park De Hoge Veluwe, de Posbank en Nationaal park Veluwezoom liggen om de hoek.

Voor meer toeristische informatie, zie: www.beekbergengastvrij.nl en www.visitveluwe.nl

 

Prijzen B&B 2019

1 persoon: €55,–

2 personen: €80,–

3 personen: €100,–

4 personen: €115,–

Prijzen per nacht inclusief bed- en linnengoed, biologisch ontbijt en BTW. Exclusief €1,05 toeristenbelasting per persoon per nacht.

 

Duurzaamheidskorting

U ontvangt €5,– korting per persoon als u per fiets, wandelend of OV komt (zonder auto).

Voor kinderen zijn er speelgoed en speeltoestellen aanwezig. Ook een babybedje is (op aanvraag) te gebruiken.

Zie ook: http://www.bed-en-breakfast.nl/bed-en-breakfast-beekbergen-gelderland/Het-Kippenhok

Extra’s: voor € 15,– p.p. kunt u bij ons aanschuiven voor een driegangenmaaltijd met producten uit eigen tuin en voor € 7,50 p.p. kunt u ingrediënten voor een lunchpakket meekrijgen. Voor € 20,– p.p. volgt u een leuke en interessante workshop.

 Terug naar de homepage